Съпредседателят на “Демократична България призова управляващите спешно да купят ,

...
 Съпредседателят на “Демократична България призова управляващите спешно да купят ,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Бойко, купи медицински хеликоптери с парите за Доган

 Съпредседателят на “Демократична България ” прикани ръководещите незабавно да купят, вместо да се преоборудват. Той изрази възмущението си, че до момента в който страната е единствената в Европа без медицински хеликоптер и на фона на нещастието в Стара планина, където почина екскурзиант, министър председателят си правеше пиар, като инспектира от държавния вертолет строителството на автомагистрала “Хемус ”.
“За следващ път излиза наяве, че хора умират в планината, тъй като нямаме такива средства. Излагаме на риск героите от български лекари, доброволци, които с риск за живота си би трябвало да компенсират безочието, безотговорността и безхаберието на тази власт. През това време Борисов се качва на държавния хеликоптер, с цел да си прави с държавни средства предизборната акция, рекламирайки себе си за това което той бил направил с непозната пита - с европейски средства ”, съобщи Иванов във видео пред Министерския съвет.
Според него цялата обстановка демонстрира тоталната загуба на връзка с действителността на ръководещите, както и цялостната липса на позор. Иванов уточни и от кое място могат да се намерят средства за нови хеликоптери.
 Христо Иванов: Борисов го е позор да открие Турски поток, тъй като той го изобличава като измамник Христо Иванов: Борисов го е позор да открие Турски поток, тъй като той го изобличава като измамник
Борисов не откри публично българската част от газопровода Турски поток, тъй като той го изобличава като измамник. Това съобщи съпредседателя...
“Вземете и си приберете парите от Доган. Това, което му харизахте за неработещи мощности за студения запас, което откраднахте през сметките на хората за парно, вземете го от този търтей - почетен ръководител на задкулисието, и купете с тях тези хеликоптери. Или намалете корупционния обратен тласък, който сте вкарали в сметката за удълбочаването на Варненското езеро, която още веднъж обслужва Доган ”, прикани Христо Иванов.
“Цялата тази безочливост би трябвало да бъде прекъсната. Това е безхаберието на едни хора, които считат, че са над закона и могат да прелитат над потребностите на хората с държавен хеликоптер, все едно са от друго тесто. България би трябвало да стартира да служи на хората, а не на тази корупционна отровна политическа класа ”, добави съпредседателят на “Демократична България ”.
от Изпълнителния съвет на “Да, България ” дефинира като нелепа концепцията бойните хеликоптери Кугар да бъдат употребявани като медицински.
“Ще се влезе в схемата с нова спекулация с преоборудването на хеликоптерите ”, съобщи Мирчев. Той уточни, че има европейско финансиране за пазаруването на медицински хеликоптери, само че то е съвсем изпуснато.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР